MIN E-POST

INFORMASJON/ BETINGELSER


E-posttjenestene leveres av Storfjord Data, som igjen benytter seg av
Itpays.no og One.com som underleverandører. Storfjord Data forplikter seg til å levere en mest
mulig feilfri tjeneste, men kan ikke lastes for feil hos andre, herunder våre underleverandører, som måtte påvirke tjenesten.

Abonnement på e-postadresser baseres på treårige avtaler og følger kalenderåret. Avtalen går videre til den sies opp skriftlig, senest én måned før forfall.

Ved bestilling mottar du et produktark i posten med nødvendige opplysninger for å sette opp e-postadressen din for sending/ mottak i et e-postprogram og/ eller for bruk via webmail.

Gjeldende pris er kr. 10 + mva. per måned, standard avtale. Andre priser ved behov for større lagringsplass. Faktura sende som vedlegg til e-post og det tilkommer et administrasjonsgebyr på kr 40 + mva.

E-postadresser får normalt formen fornavn.etternavn@storfjord.net/ bedriftsnavn@storfjord.net (med storfjord.net som eksempel) - og du har 250MB plass på server til rådighet for midlertidig lager.*

Alias (eks. julenissen@storfjord.net), mer plass og nytt produktark er tjenester som kan bestilles. Det samme gjelder hjelp til oppsett av e-postklient på din PC. Se "bestilling" for mer informasjon.

Enkel bistand ytes via e-post og på telefon.


NB! Vi oppgir ikke passord over telefon; kun til SMS (mobil registrert på eier), ved personlig oppmøte eller ved tilsending av nytt produktark!

Disse betingelsene kan endres uten annet varsel enn ny informasjon her.


* Om du bruker webmail, husk å slette (også i mappen "slettede elementer")!Tilbake til menyen


tekst